Luomuvertailuja

Alla muutamia esimerkkejä, miten reseptiikkaa voi muokata luomuisemmaksi.

Luomun käyttöönottaminen vaatii sekä reseptin että koko ruokalistan muokkausta. Muokkaamisen tuloksena, voi luomun käyttö tulla jopa edullisemmaksi kuin alkuperäinen luomuton resepti tai ruokalista.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi resepti suurempana.

Huomio: Siskonmakkararesepteihin on pääasiassa etsitty saatavilla olevia luomuraaka-aineita ja tehty vertailua luomuttoman reseptin kustannuksiin. Yksittäisen reseptin muokkaaminen ei riitä luomun käytönottamiseen liittyvien kustannusten tasaamiseen riitä, vaan muokkaamista tulee katsoa laajemmin koko ruokalistan ja ruokapalvelun toiminnan osalta. Lisää tietoa ruokalistojen käyttöhintalaskelmista täällä.

Siskonmakkarakastike, luomua 66 %

Siskonmakkarakastike, luomua 86 %

Siskonmakkarakeitto, luomua 32 %

Siskonmakkarakeitto, luomua 99 %

Siskonmakkarapyttipannu, luomua 26 %

Siskonmakkarapyttipannu, luomua 100 %

Copyright 2014 by EkoCentria | Tämän aineiston tuottamiseen on käytetty maa- ja metsätalousministeriön tukea.